zondag 16 november 2008

Isla Del Sol

Na het congres, zijn we met zijn drieën doorgereisd naar Bolivia om ons visum te verlengen. Het werd een blitsbezoek - maar wel een om niet te vergeten - van 3 dagen. In Copacabana namen we de boot naar Isla del Sol (in het Titicacameer), waar we twee nachten doorbrachten.

Aan de grens van Peru en Bolivia moest al onze bagage uit de bus, om over te laden op een andere bus. De maatschappij had immers geen licentie om over te steken. Te voet over de grens, een aparte ervaring.


De binnenkoer van ons hotel. Geen stromend water, douchen moest je doen in het meer zelf. Zo voelden ze ons even terug in een jeugdbeweging.
Nog wat sfeerbeelden...
We hebben ook een roeiboot gehuurd en we zijn naar een onbewoond eiland gevaren.

1 opmerking:

JennaV zei

Heej Rein!!
Ziet er allemaal schitterend uit!Zal wel een onvergetelijke ervaring zijn! Wat zeg ik, ongevergetelijke ervaringEN! :) Ben wel een beetje jaloers! Maar mijn tijd komt nog :)
Zeg maar, zien wij hier wel allemaal mooie fotokes van landschappen enzo (echt keimooi allemaal), maar ik zou zo graag is zien hoe gij er nu uitziet ginderachter. Is het mogelijk om een foto van uzelf op uwen blog te zetten? Of is da tegen de regels?
Bon, in elk geval, geniet van elke seconde daar want het kan snel gaan soms... en zeker als ge u amuseert!
Dikke kussen uit Belgenland,
XX Jenna